Хелоу, уърлд

октомври 6, 2007 в 4:25 pm | Публикувано в Други | Вашият коментар

Доста време ми отне, докато си наложа да отделя един-два часа за това нещо. Така или иначе то вече е факт, затова ви казвам добре дошли. Това е мястото, което смятам да използвам като събирателен център за нещата, които правя в интернет през свободното си време. За да не се налага да ходя на няколко места наведнъж, ще слагам всичко тук, като само любопитните новини ще трябва да си останат на freakanews.blogspot.com, по простата причина, че той е предвиден само за това…

Постепенно планирам да се изтегля от friends.bg, blog.bg, retailBG (него и без това го занемарих и най-вероятно ще се откажа от него, защото изисква много време). Навсякъде оставих много нови приятели, но и тях ще помоля да продължим общуването си на едно място. Планирам и да преместя хостинга след време, дай боже тогава да имам свой собствен сайт, но и това изисква съответните усилия, така че засега съм тук.

Поради липсата на творческо вдъхновение, която ме държи от около седмица, първоначално ще преместя най-интересните постинги от досегашните места, по които се подвизавах (смея да твърдя, с добра успеваемост, ако се съди по обратната връзка на хората, които четат там, за която също съм много благодарен), като приоритет ще имат постингите, които аз лично харесвам най-много. Разбира се, в случай, че ми придойде някоя изключителна хрумка, няма да ви я спестя, обещавам:) И ако на вас ви е харесало нещо, но не го виждате тук, само кажете и ще го преместя.

Имам проблем с категориите. Обикновено предишните писания попадаха в категория „Други“, тъй като все не ми хрумваше къде мога да ги сложа. И понеже откъм измисляне на имена на категории притежавам талант, сравним с този на Леонардо да Куирмски да измисля имена на изобретенията си, възможно е често да ставате свидетели на неразумия. Но с течение на времето и това ще се промени.

Така че не ми остава нищо друго, освен да кажа „Здравей, свят!“ (стандартният поздрав за първа тема в WordPress) и пак да ви поздравя с добре дошли. И да си пожелаем нови съпреживени моменти – хубави и лоши, защото несъмнено ще ги има и двата вида.

До края.

Advertisements

Вашият коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.