За спечелената томбола и другите блогове

ноември 3, 2007 в 12:13 pm | Публикувано в Други, Интернет | Вашият коментар

Миналата седмица за първи път през живота си спечелих нещо по-така от томбола:) Много съм щастлив…

Бях на семинар на Мейлърс, които са основният партньор в обработването на поръчките във фирмата, в която работя. В хотел „Radisson SAS“. Попълвахме едни въпросници накрая и взех, че се оказах късметлията, който спечели уикенд за двама в Банско. В хотел „Villa Roka“. Така като го гледам, доста добре ще си изкараме:)

Днес взех важно решение и за другите блогове, които се опитвам да поддържам: FreakaNews и RetailBG. Имах намерение да се откажа от единия поне, но в крайна сметка реших, че ще ги запазя и ще положа усилия да ги доразвия. Решението дойде след много мислене и бе повлияно от запитване от далееечна Швеция, където Стела Костова прави изследвания на пазара за бързооборотни стоки. Тя ме помоли за малко информация, след като беше прочела какво съм измъдрил в RetailBG и след като потърсих разни стари познати и открих отговор, макар и кратък, на запитването й, се оказа, че много ми харесва това, че не съм загубил нишката и се ориентирам правилно в нашата пазарна реалия. Затова прецених, че си струва да положа малко повече усилия, да отделям малко повече време и да поддържам паралелно три блога – един личен, един за шантави новини и трети, по-специализиран, за вериги магазини и пазара на бързооборотните стоки. Този мисля съвсем скоро да го кача на собствен домейн, но може и да помисля за някакво решение тип „3 в 1“. Ако на някой му хрумне блестяща идея как, моля да сподели, пък ще почерпи 😉

И понеже този уикенд заминавам за Самоков, следващия – за Виена, а по-следващия – за Банско, предполагам, че ще се активизирам в началото на декември, ако оцелея от забавленията дотогава:)

 И един кратък анонс за финал: в края на ноември сп. „Регал“ и GfK организират втората конференция „Retail in Detail“. И тъй като аз съм един от бащите-основатели на първата конференция, родена от общата ни идея първоначално с Виктор (понастоящем главен редактор на „Progressive Magazine“), а след това с Боряна (редактор в „Economedia“), си позволявам да поканя всички заинтересовани. Таксата не е голяма, а темите ще бъдат доста интересни. Повече информация – на сайта, до който се стига през линка по-горе:)

Everyone’s invited!

Advertisements

Вашият коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.