Личност на годината 2007 – Владимир Путин

декември 20, 2007 в 7:49 am | Публикувано в Други, Злободневни, Неопределени | 4 коментара

Миналата година сп. „Time“ избра човека от информационното общество, който участва активно в онлайн пространството, за личност на годината.

Тази година наградата отива при Путин.

Наградата се дава не за някакви постижения в областта на мироопазването или пък за благотворителност, а е предназначена за хората, които са повлияли в най-голяма степен на развитието на света през изминалата година. Хитлер също е печелил тази награда.

Владимир Путин се е преборил с хора като Ал Гор, Ху Цзинтао и Джоан Роулинг, за да „украси“ корицата на „Time“.

Интервю с руския президент можете да откриете тук.

4 коментара »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Много им е къса паметта на тези хорица. Путкин е бивш кагебешник, а от тези типове ВСИЧКО може да се очаква. Но, когато си зависим от енергоносители, очевидно трябва да се подмазваш. Жалка, гнусна история!

  2. ДА се очаква е ЕДНО. Да е вече сторено – е съвсем ДРУГО. Това което НИ СЕ СЛУЧИ е че НАТО и Бил Клинтън и Мадленка И Тони Блеър и Явиер Солана от любимото ЕС ни заляха с отпадъчните продукти на америаканските атомни централи – с 41 000 бомби от особено опасния уран плюс и плутоний с период на полуразпадане 5,6 млрд години. 20 милиона балкански жители ще умрат от ракови заболявания. Това е което ни се случи. През март-окт 1999 година, ако не си в БГ. А не се отнася за какво ще ни се очаквало било.

  3. Колкото повече хората могат и знаятм толкова по-малко ще се обичат и пазят помежду си. Ще се възцари такава омраза, че разни машинарии е им бъдат по-близки от най-близките им.
    Ония, които четат и пишат разни книги с числа, ще се смятат че знаят най-много. Тези мъдреци ще оставят всичко на числата и както им казват числат, така ще живеят и работят. Между тези мъдреци ще има добри и лоши. Лошите ще донесат зло. Ше съсипят въздуха и земята, ще пускат разни отрови по сините морета, по реките и земята и хората ще започнат да умират от някакви болести. Добрите и мъдрите ще видят, че всичкият им труд не струва и луля тютюн, та затова вместо към числата, ще се обърнат към себе си, към размишление. И колкото повече се обърнат към мисълта си, толкова по-близо ще са до Божията мъдрост, но всичко ще бъде напусто, защото злите ще са опропастили цялата земя и ще настане истински мор.“
    КРЕМАНСКИЯТ ПРОРОК МИТАР ТАРАБИЧ (1829-1899 г.)

  4. Ей осъзнайте се бе хора. НЕ Путин, а вашето бомбардировче – Европейският СЪюз Ви затвори АЕЦ Козлудуй, докато те си имат по 15 и сичките им испускат (като Барсшебек). Путин се е съжалил над вас и за трети път иска да не умете от Дървения ад из градовете, но вие сте си родени тъпи роби на запада за жълти стотиинки и лоботомия и това си е. Робът си е роб!


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s


Entries и коментари feeds.