За празниците

декември 22, 2007 в 11:39 pm | Публикувано в Други, Злободневни, Неопределени | 5 Коментари

Май само аз не смогнах да измъдря някаква свежа картичка за празниците. Получих стотици различни пожелания в различна форма, цвят и съдържание, кое от кое по-интересни. А от мене – нищо. Дори и колегите получиха само по някое хубаво стихче, изпратено от мен в чест на идващата новогодишна лудница.

Затова без да се правя на оригинален „креатор“ (каква хубава българска дума) на забавни коледно-новогодишни пожелания, облечени в съответната пъстрота и озвучени с камбанки, ще си позволя единствено да изпратя на хората, които смятам за свои приятели, няколкото реда по-долу. Със същото поздравявам и всеки, който ми идва на гости тук, независимо дали го познавам или не:

За идващите празници ти пожелавам: много здраве; весели картини в очите; приятна музика в ушите; по-малко празнична ‘шопинг’ лудост; повече почивка след обилното хранене; по-разумна употреба на алкохол; по-малко глупости по телевизията, а ла „на Коледа стават чудеса, стани и ти част от световното облъчено общество, като пуснеш SMS за 2,40 лв., от които 3 ст. ще отидат за сирачетата, а останалите ще влязат в джоба на привидно социално ангажираните голеееми компании“; повече усмивки (може и под елхата) и повече внимание с бомбичките.

За идващата година ти пожелавам да е много по-добра от тази и да е много по-лоша от следващата я. Да минава бавно, когато ти е весело, и бързо, когато си тъжен. Да се радваш на много истинска любов и тя да бъде споделена. И да се срещаш по-често с приятелите си.

Весели празници!

P. S. Започвам да работя по обзор на случилото се през последните 6 месеца в света на любопитните новини. Мисля, че ще се получи много забавно и интересно. После ще го кача и тук:)

Advertisements

5 Коментари »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. За мен тези празници отдавна са една огромна досада. Най- вече поради изброените по- горе безумия- лудешко пазаруване (някои май мислят, че могат да умрат от глад по празниците), принудително бездействие, идиотска телевизия, „Джингъл бел“ (да, „Джингъл бел“ под път и над път) и пр. и пр. С нетърпение чакам този гигантски кич да отшуми, да изчезне от живота ми!

  2. Брилянтен както винаги! Весели празници, Ицо!

  3. Весели празници и на теб Ицо……:)))))))))))))

  4. Честито Рождество Христово, Ицо! Бъди здрав, обичан и много щастлив! Оставям ти един свободен ред, за да си напишеш другите пожелания, които искаш от все сърце да ти се случат:

    Много поздрави и усмивки 🙂

  5. Хубави празници и щастливи дни изпълнени с усмивки и спокойствие през цялата Нова 2008 година! Пожелавам си неща, които бих пожелала и на всички Вас – малко повече свободно време, да обръщаме внимание на малките, но важни неща, да има с кой да споделяме радостите и грижите си и най-вече – ЗДРАВЕ!:))

    Успехи на всички тук и най-вече на Христо!:))


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.