Октомври – за рождения ден и новите проекти

октомври 1, 2008 в 6:48 pm | Публикувано в Други, Забавно, Интернет | Вашият коментар

През октомври този блог ще има ново лице. Тъй като има рожден ден – става на една година – реших да му подаря малко по-празничен хедър, както може би виждате сами по-горе.

За една година тук срещнах нови приятели, започнах нови и полезни запознанства, както и понатрупах малко опит в така популярната напоследък дейност, наречена с ужасяващото ме име „блогване“. Това ми даде смелост да се захвана с нещо ново, което ще се казва RealityPeеl (все още си няма дом в Интернет). В момента избистрям концепцията му, но в общи линии това ще бъде един малък сайт, в който ще можете да „обелите“ реалността, за да видите какво всъщност се крие зад ежедневната й маска. Ще изисква време и ресурси, ще стартира бавно, но се надявам да имам необходимото упорство, за да задвижа нещата. Когато понапредна малко, ще подам още допълнителна информация.

Засега ще подскажа само, че в RealityPeеl ще можете да откриете интересни неща, като например какво крие от вас банковият консултант, когато Ви предлага кредит, защо понякога е кофти да изберете добре изглеждаща all inclusive програма като вариант за почивка, както и какво печелят лекарите, когато ви изписват лекарства.

Освен това съм отворен към всякакви идеи и материали, изпратени от вас, които обаче трябва да отговарят на няколко критерия:

  • трябва да са доказано истински – т.е. да разбулват привидности и да разкриват как всъщност се случват нещата в реалността;
  • трябва да не са много дълги като текст – четенето им да не отнема повече от три минути;
  • трябва да са интересни – дотолкова, че човек, който ги чете, да си каже „Ей, вярно, бе, не се бях замислял, че всъщност нещата са такива. Колко интересно, тцтцтц…“. (е, поне нещо подобно);
  • стилът не е важен, аз ще имам грижата да дооформя текста. 

В замяна на нещата, които ми изпращате, аз гарантирам цитиране на източника (както и линк към блога му, разбира се, колкото и да не ви интересува това), интересни текстове, както и един сайт, който в крайна сметка може да се окаже забавен, а дори и полезен за някого.

И така – ако имате желание да ми изпратите текст, или искате допълнителна информация, очаквам ви на hristo.radichev@mail.bg .

Още информация – скоро:)

Вашият коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар


Entries и коментари feeds.