За един по-особен онлайн магазин

юни 30, 2009 в 12:22 pm | Публикувано в Интернет, Маркетинг | 2 Коментари

Stroi.bg - всичко за Вашия дом и градина

Stroi.bg: С грижа за вашия дом и градина

Рядко си позволявам да рекламирам каквото и да било тук, но в случая с удоволствие ще направя изключение.

С Младен, управителя на „Falcon Company“, се познаваме от 2000 г., когато станахме състуденти в социологията. След университета той се насочи към строителния бизнес и дълго време отговаряше за маркетинга на „Нортоп“, където натрупа изключително ценен опит в този по-особен бранш. Именно по тези причини, когато сподели с мен, че иска да опита с онлайн магазин, предлагащ всичко за дома и градината, бях сигурен, че ще се получи нещо качествено и добре организирано.

Сега вече Stroi.bg е факт и всеки може да се възползва от удобството да поръча необходимите му материали за освежителен ремонт или просто промяна на интериора от вкъщи или офиса, без да се налага да обикаля по досадни складове и магазини.

Самият сайт е изпипан професионално и е със стилен дизайн. Менютата са решени с големи и ясни графични елементи, подсказващи на потребителите съдържанието на отделните секции, предоставяйки им възможността визуално и интуитивно да направят желания от тях избор. Цветовата комбинация също е приятна, а предлаганите продукти с всеки изминал ден стават все повече.

Можете да посетите сайта, да разгледате внимателно подробно описаните продукти, вариращи от електрически инструменти до санитарен фаянс, да поръчате каквото ви хареса и да получите желаните продукти до три работни дни. Разбира се, осигурени са транспорт или доставка с куриер за София и страната.

Получих уверенията на Младен, че е винаги отворен към всякакви мнения и препоръки от страна на посетителите на сайта и всички, които имат желание да споделят с него какво мислят за идеята. По всяко време. А докато аз пиша тези редове, той със сигурност обслужва поредната нова поръчка.

Опитайте, ще ви хареса:)

Advertisements

2 Коментари »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Хубав е магазина а на каква система работи?

  2. За това трябва да питате Младен – shop@stroi.bg


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.