Най-добрата презентация в света

август 11, 2009 в 9:40 am | Публикувано в Други, Изкуство, Интернет | Вашият коментар

Конкурсът за най-добра презентация, организиран от SlideShare за трета поредна година, беше официално оповестен днес. Както споделят организаторите, тази година фокусът ще бъде поставен върху презентациите като обекти на социалните медии, които биват споделяни онлайн и се разпространяват в Интернет. Има интересни награди и категории, отворени за всеки, който се интересува.

Миналата година позакъснях с включването, но за тази съм твърдо решен да участвам. Дори имам идея с какво. Мисля си да представя България.  В нейното многообразие – като страна с красива природа, богата история, достатъчно туристически забележителности, обикновени и необикновени хора, твърде много боклуци, лоши пътища и т.н. С няколко думи, една шарена и наистина интересна държава на контрастите. Не е моя работа да популяризирам идеята „Елате да ни видите“, при положение, че самата държава е стерилна в това отношение, но поне ще се опитам да покажа какво според мен е интересно да се види и чуе за нашата страна. И не задължително само в положителен план.

За целта ще използвам и мои собствени снимки, но за съжаление онези, които са наистина качествени, не са ососбено много. Затова моля всеки, който има качествена и интересна снимка от България и иска да направим нещо интересно заедно, да ми изпрати материалите си на hristo.radichev@mail.bg, да ми напише съобщение във Facebook или просто да ми се обади на 0899 898 595. Всяка снимка, която бъде добавена в представянето, ще бъде с обявен автор на края на презентацията с прилежащите благодарности:)

Междувременно, можете да хвърлите едно око на сътвореното от мен досега в SlideShare, като направите „цък“ тук. Пък ако някоя от тях ви хареса, можете да сложите линкче към нея или да я добавите във Favourites:)


Advertisements

Вашият коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.