Промяна

август 19, 2009 в 1:30 pm | Публикувано в Други, Изкуство, Интернет | 4 Коментари
Етикети: , , ,

Снощи в трамвая, на връщане от работа, ми хрумна идея за още една презентация, с която да опитам късмета си в конкурса на SlideShare World’s Best Presentation Contest’09. Докато се прибера успях да нахвърлям в главата си основните идеи и веднага се захванах за работа.  Получи се нещо доста интересно, поне според хората, които го видяха досега:) Лошото е, че имах огромни проблеми с форматирането. Накрая дори трябваше да сменя използваните шрифтове, защото сайтът ги променяше както си иска, а pdf файлът не излезе с желаното качество… Обещавам, че ако благодарение на някаква вселенска мистерия успея да докарам по-сносно качество, ще го кача отново и ще информирам за това своевременно.

Презентацията засяга промяната, в смисъл на онова нещо, което се случва непрекъснато около нас. Всичко се променя с шеметна скорост и е много трудно да го удържаме в главата си, затова съм се опитал да направя една моментна снимка, която показва, че с малко повече постоянство всеки от нас може да промени света. Или поне да опита.

Можете да видите резултата директно в моя профил в SlideShare. Ако сътвореното Ви хареса, ще съм благодарен на всеки клик върху зеленото бутонче изобразяващо ръка с обърнат нагоре палец. Дважди по-благодарен ще бъда, ако помолите приятелите си също да гласуват в ползва на презентацията. Благодарността ми ще нарасне трижди и ще граничи с преклонение, ако сложите линк към презентацията в своя блог, уебсайт, имейл или където другаде се сетите.

Разчитам и на обратна връзка, съвсем честно. Приемам както обоснована горчива критика, така и възклицателни хвалебствия:)

Предварително благодаря! А сега ви каня отново да отидете в SlideShare и да разгледате интересните неща, които се случват там.

Advertisements

4 Коментари »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ми нямам блог…

  2. Знам:)

  3. Аз имам блог 🙂 и сложих линк към презентацията. Много ми харесва.
    Успех!!!

  4. Благодаря:)


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.