Как правим нещата?

февруари 1, 2010 в 2:15 pm | Публикувано в Други, Маркетинг | 5 Коментари

Независимо от това с какво се занимава, човек оставя следата си върху него.

Влади Наумов поправя шевни машини. Ако старият Singer (практически вечен, ако се поддържа както трябва), притежаван още от пра-баба ми, не се беше повредил, вероятно нямаше да се запознаем никога. Но важното е друго.

Вместо наглед съвсем елементарната работа по отстраняване на проблем на овехтяла шевна машина, въпросният Влади, освен че поправи дребния дефект, провери, поправи и почисти внимателно всички останали чаркове, които таяха в себе си потенциална повреда, а за капак седна и в продължение на 40 минути ми обясни подробно и нагледно: 1. какво е направил; 2. как да го правя аз, за да не се налага в бъдеще да му плащам за това; 3. как трябва да работи машината; 4. откъде майка ми да си купи хубави консумативи, а не китайски боклуци; 5. как да проверявам периодично дали някъде не се е появил проблем.

Той сподели още, че повечето му клиенти отиват при него най-вече когато някой техен приятел го е препоръчал, защото си върши работата добре. Word-of-mouth маркетинг ‘пар екселанс’.

Влади не само работи добре, той помага на клиентите си да разберат нещата, т.е. добавя нещо „отгоре“ към чисто професионалната услуга, която предлага. И когато общуваш с него, си личи, че обожава работата си. И точно заради това не може да се оплаче от липса на клиенти.

Телефонът на Влади, в случай че имате повредена шевна машина и живеете в София, е 0888 956 899. За ваше улеснение, той ще ви посети вкъщи, а няма да ви кара да му носите тежката машина.

Advertisements

5 Коментари »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Въпросният Влади Наумов ли какъвто е там така поправи на баба ми ремъка който така и не можа да постави(един ремък)че баба ми занесе машината в друга фирма която няма да споменавам и там за без пари поставиха ремъка и поправиха машината за благодаря,а той беше взел 40лв.без да си беше свършил работата.Така че никой да не му се обажда има и други алтернативни фирми ,а не едно лице.

 2. Попаднах случайно на този блог и по повод горния „анонимен“ коментар реших да драсна няколко реда…
  Преди няколко седмици с мъжа ми отидохме до ателието на Влади Наумов за си да купим шевна машина Elna. Бих искала да благодаря най-сърдечно на Влади, за професионализма и отделеното време! Не бяхме получавали подобно обслужване от търговец, макар че определено бих определила срещата с него като приятелска…
  Пожелавам му все така от сърце да работи и да помага на клиентите си, който със сигурност са доста и ще се увеличават!
  За всички които имат нужда от ремонт на шевна машина, покупка или просто съвет, сайта на фирмата е: http://vladi95.com

 3. Не си написах името и моят коментар стана също „анонимен“ 🙂

  Поли Вутова

 4. Бих искала да БЛАГОДАРЯ на Влади още веднъж за ремонта на моята машина!
  Машината работи страхотно, до сега доста съм се мъчила, не мога да позная, че е същата машина!
  Радвам се, че още съществуват коректни хора като него!

 5. Благодарение на полезните съвети във Вашия сайт успяхме да регулираме тегела на 50 годишната си машина UNION и сега можем да правим дребни корекции по дрехите си.Пожелаваме Ви дългогодишна и успешна дейност.
  Р.Накова
  rnakova@gmail.com


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s


Entries and коментари feeds.