За блога

Този блог е разказ за всичко, което ми е направило впечатление в ежедневното общуване със света – хора, пътувания, литература, маркетинг, Интернет, кино, музика и много други. Това е моят диалог с хората, които познавам, с тези, които още не съм виждал, както и с онези, с които никога няма да се срещна.

Моята бутилка, която съм изпил, за да замеря след това света с нея.

С блогове се занимавам от края на 2006 година. Тогава започнах във Friends.bg, отначало с малко предубеждения, но после ми хареса. След това се прехвърлих към Blog.bg, защото там предлагаха повече възможности. И на двете места оставих много добри виртуални и реални приятели.

Накрая се спрях на WordPress, защото тук мога да променям много неща самичък и мога да представям нещата по начин, който на мен ми харесва. Скоро се надявам да имам собствен домейн, но дотогава ще трябва да ме търпите тук:)

Изложените тук мнения са лично мои и по никакъв начин не са обвързани с работата ми, нито с предишните длъжности, които съм заемал. Единствено фактът, че съм харесвал всичките места, на които съм работил, може би е форматирал мисленето ми в определена посока. Но моля никой да не тълкува написаното тук като опит да се прави умишлена реклама и/или да се пропагандират корпоративни и други интереси. Всичко, което пиша в този блог, е мое мнение, с което не искам да ангажирам никого. Несъгласни винаги ще има и това е добре, стига несъгласието да не бъде изродено в простащина и агресия (както се случва прекалено често), а да бъде градивна критика или обосновано оспорване на вече казаното.

19.02.2008 г.

1 коментар »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Zdavej,talantlivo i uspqlo, porasnalo mom4e!Az sam te sre6tala v naj-ranniq period na tvoeto bitie.Sre6tata s tvoqta publikatziq me provokira da se vklu4a.Golemiqt razgovor za obrazovanieto i negramotnostta ne e zapo4nal i se samnqvam,4e 6te se sastoi.Imam vpe4atleniq kato za tzqla kniga-deformatzii v sistemata,upravlenieto,izkrivenite rezultati ili lipsata na takiva,za partijnite nazna4eniq.V tzqlata mozajka,u4itelqt s um i sartze e na kolene-obezpraven,beden, razora4ovan.Drugata strana sa u4enitzite,demografskiq sriv,bezhabrrieto na ob6testvoto,demotivatziqta na roditelite,izmislenite prava na deteto,lo6ata distziplina…Mnogo bolka ima v balgarskoto u4ili6te.Mnogo realno tarseni miraji,istinski sa problemite.


Вашият коментар


Entries и коментари feeds.