Професионално

Казвам се Христо Радичев. На 27 години, зодия „роден-през-май”.

По образование съм социолог, бакалавър. Опитвам се да завърша международни отношения, но без особено голямо желание, тъй като съм доста разочарован от Системата.

Досега съм работил като общ работник на строеж в Бояна, като екскурзовод в Боровец, като отдавач на видеокасети под наем в София. Все за по няколко месеца.

Две години и половина работих в магазин на „Kodak”, като копист и продавач – от тази работа идва и интересът ми към фотографията.

Две години работих в „GfK Bulgaria” – като теренаджия, младши изследовател и ръководител на проектите “Leaflet Monitor”, “Shopping Monitor”, “Shopper Typology” и др. Това пък провокира интереса ми към маркетинга и бързооборотните стоки.

Девет месеца работих като маркетинг специалист в „Телетек Електроникс”. Там се занимавах с проучване на чуждите пазари, изработване на промоционални материали, както и с интернет сайта на компанията.

От август 2007 г. до март 2010 работих като Интернет продуктов мениджър в издателство „Reader’s Digest” („Рийдърс Дайджест“), като с това се сбъдна една моя мечта.

От средата на 2009 г. подпомагах онлайн активностите на Reader’s Digest в Босна, Сърбия, Словения и Хърватска.

Не разбирам нищо от програмиране, занимавах се с маркетинговата страна на онлайн активностите на компанията. Освен това работата ми донесе безценни познания в една тепърва прохождаща в България сфера – директния маркетинг. Това се случва и сега, но в друга компания – Медияпост Хит Мейл, където съм управител.

В момента не си търся работа. Което не означава, че няма да изслушам внимателно всяко достатъчно добро предложение:)

Имам публикувани статии във вестниците „Капитал” и „24 часа”, както и в списанията „Регал”, „Progressive Magazine” и „Образование и кариера за кандидат-студенти”. Моя статия за новите търговски формати беше публикувана в първия вътрешен бюлетин на магазините „Билла“. Друг материал, писан от мен – за директния маркетинг, намери своето място в NovaVizia.com – най-популярното онлайн издание в България за мениджмънт, бизнес и развитие.

Заедно с мой много добър приятел и кум помагам за организирането на турнири по уличен баскетбол. Преди няколко години  „Loop“ решиха да станат наши спонсори, което помогна за по-добрата и по-мащабна организация. След това вече нямаше време…

Говоря английски и испански. По-често английски, тъй като работата ми го изисква.

7 коментара »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Ei Ice, zdraveii!!
    Ti si edin interesen chovek koito poznavam, a i brat ti poznavam!:)
    Ne znam dali tuka e mqstoto na tova koeto iskam da kaja, ama nqma znachenie ti shte go premestish deto trqbva!

    Iskam da ti kaja che s udovolstvie cheta tvoite pisaniq.Temite, sabitiqta i komentarite mnogo mi dopadat!Radavam se na vsqko tvoe pateshestvie, ama skoro ne si slagal gram snimka da razgledam.

    A sashto e hubavo da si popravish godinite, zashtoto veche spored men ne si na 26, ili az sam zabravila cifrite!!:)Shtoto v takav sluchai az sam na 18!

    E stiga sam pisla shturotii, pak ti ako se setish za dobrite stari vremena, napishi neshto i v moq chest i za Mihdi moje da kajesh dva- tri reda!

    Specialni pozdravi za teb i bratcheto ti!!!

    Levena.

  2. Eto me i men – spomenatata v predishnia komentar Mihdi. Rovichkaiki iz Net-ta popadnah na tvoite pisania 🙂
    Radvam se che buinata ti mladost se razviva dobre i vsichko e tok i jici. Oshte poveche se radvam che i Levski se vkljuchva; to kakto e tragnalo mai samo virtualno si obshtuvame na posledak.
    No koi znae niakoi slanchev i prekrasen den moje da izpiem po edna ne-virtualna bira niakade.
    Pozdravi na brat ti i mnogo usmivki 🙂
    Ako se vdahnovish drasni niakoi red za otminalite vremena. Shte bade zabavno, moje bi.

  3. Много се радвам да ви „видя“ и двете тук:) Ще опитам скоро да звънна, за да се видим!

    И все още съм на 26:) Поне до 18-ти май…

  4. Ехоооо!!

    Ама много се радвам че си се срещнхаме ей така безпричинно, импулсивно, тържествено!!
    А пък тоз Ицо много млад бил, а пък колко мъдър и умен, да му се ненадяваш!!

    Поздрави и хубава седмица!!

    Левски.

  5. e posledno na kolko godini si na 26,27 ili 50 q kaji 4e da znam a i kakva e tazi zodiq roden prez may telec ili bliznaci ayde 6te 4akam a i vzemete me i mene kato otivate da piete biri4ka

  6. Ice,

    straxotno ti se radvam. cheta i se vyzhijavam na stila ti: elegantna smesitsa ot intelegenten humor, fina kritika i trogvaja iskrenost.

    Bravo

  7. На 27 години ли?! https://youtu.be/G7J6Ig0i-sc?t=4


Вашият коментар


Entries и коментари feeds.